Adwords kampány kezelés

Miért hirdessen a Googleban?

A Google bevételének nagy részét az AdWords hirdetések értékesítéséből nyeri, s lényegében ez tette a céget hatalmassá. Nem kérdéses tehát, hogy a rendszer működik, méghozzá kiválóan!

A Google AdWords hirdetési módszere egyszerű. Azok számára jelenít meg hirdetést, akik valós időben érdeklődnek a hirdetett termékek vagy szolgáltatások iránt. Ha például az Ön budapesti lakásában csőtörés van, és az interneten keres azonnali megoldást a problémára, nagy valószínűséggel a következők egyikét fogja beírni a Google keresőjébe: „vízvezeték szerelő Budapest, vízvezeték szerelés azonnal”.

Optimális esetben ilyenkor a lekérdezés tartalmazni fog több százezer természetes találatot, azonban a találati lista legtetején és a szélén hirdetések is megjelennek majd. Méghozzá olyan hirdetések, amelyek szinte száz százalékig relevánsak az Ön keresési kifejezésére.

Összefoglalva tehát a Google AdWords pontosan akkor jeleníti meg az Ön hirdetését, amikor az emberek az Ön termékére, vagy szolgáltatására keresnek. Létezik ennél pontosabb célzási megoldás? Aligha!

Miért kellünk mi az Adwords kampánykezeléshez?

Az AdWords kialakulásának kezdetén a Google célja az volt, hogy bárki egyszerűen és gyorsan hirdethesse saját cégét, ami valósággá vált. A felhasználó megadott pár kulcsszót, megírt néhány hirdetést, elvégezte a területi és nyelvi beállításokat, s máris viszont láthatta saját hirdetését a Google rendszerében.

A hirdetési rendszer fejlődése során viszont egyre több lehetőséget kínált az AdWords rendszere a még pontosabb célzások és a nagyobb megtérülés elérése érdekében. Ezek a lehetőségek azonban már mélyebb informatikai tudást igényeltek, így az átlagos felhasználó egyre kisebb sikerrel tudta a hirdetéseit jó pozíciókban és jó árakon tartani.

Ez a mai napig így van. Szinte minden területen óriási a verseny és az első helyeket megfelelő szaktudás nélkül szinte lehetetlen megszerezni.  A sikeres hirdetés titka tehát a tudás és a tapasztat.

Cégünk évek óta végez AdWords kampány kezelést a legkülönfélébb területeken, így pontosan tudjuk, hogy mi kell a sikerhez! Nem elég a pénz és a kitartás, ugyanis megfelelő szakértelem nélkül a hirdetés garantáltan nem fog majd megtérülni, bevételt pedig szinte biztosan nem fog hozni.

Amennyiben profi kezek között szeretné tudni Adwords hirdetéseit, keressen minket bizalommal és szerezze meg a Google keresőjében a legelőnyösebb pozíciókat!

Google AdWords kampány kezelés csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok megfelelőek legyenek a legkisebb cégektől kezdve, egészen a legnagyobbakig.  Figyelembe véve a megrendelőink igényeit, minden esetben a legoptimálisabb megoldást kínáljuk, így téve még hatékonyabbá az együttműködést.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal!