Prémium linkek

Számos online marketinges szakember arról beszél, hogy mennyire fontosak az erős weboldalról származó egyedi szövegbe ágyazott minőségi linkek. De azt már nem teszik hozzá, hogy Ön honnan szerezhetne ilyeneket, hiszen ők sem igazán tudják rá a választ. Eddig valóban nem létezett olyan egyszerű és minden esetben működő módszer, amivel ezt meg lehetett volna valósítani. Mi viszont a kezébe adjuk a megoldást! Több hónapos fejlesztés után született meg ez a szolgáltatás, amit már nagyon sokan vártak. Nem csoda, hiszen az egyik legerősebb hazai linkmarketing módszert sikerült létrehozni.

Ezt a szolgáltatást már eleve úgy fejlesztettük ki, hogy a keresőoptimalizálás igényeit maximálisan figyelembe vegye. Ezért csakis egyedi cikkeket jelentetünk meg nagyon erős webes portálokon. Ezekben a cikkekben elhelyezett linkeket nevezzük mi Prémium Linkeknek.

Ez azt jelenti, hogy mindegyik portálhoz külön cikket írunk, melyeknek terjedelme egyenként 1000 karakter. A tetszőleges linkszöveget -akár mindegyik cikkben mást – a cikk szövegében helyezzük el, ami seo szempontjából a legoptimálisabb hely. Ezután a cikkeket egyesével feltesszük 10 vagy 20 portálra, attól függően, hogy melyik csomagot választja. Mindegyik portál DA 10-19-es értékkel, változatos és erős linkhálózattal rendelkezik. A Google nagyon hamar beindexeli ezeket a linkeket, és a helyezések javulása is hamar meglátszik.

Havonta 10 prémium kerül fel, ennek megfelelően a linképítés időtartama 1 vagy 2 hónap. Ilyen erős linkek esetén ez az optimális szám. Egy-egy portál főoldalán egy időben a legfrissebb 10 prémium link kap helyet. Nagyjából 2 hétig lesz egy link a főoldalon, azután egy egyedi url-en marad. De ezután is majdnem olyan erőt ad át a link a honlapjának, mintha a főoldalon lenne. Tesztelések alapján nincs túl nagy különbség. Ha nehéz kulcsszavakra szeretne előrébb kerülni, ahol erős a konkurencia, a prémium link szolgáltatás a leginkább ajánlott.

10 db DA10-19-es prémium link ára 17.900 Ft. Kb. egy hónap alatt építjük meg, de választhat ennél lassabb tempót is.

20 db DA10-19-es prémium link ára 34.900 Ft. Kb. két hónap alatt építjük meg, de választhat ennél lassabb vagy gyorsabb tempót is.

Lehetőség van 900 Ft/link felárért DA20-25 értékű blogokból kérni a linket. Lecserélhető az összes link is magasabb értékre, vagy csak néhány, az igények szerint.

Igényelhető extraként DA26-30 értékű blogokból 1600 karakteres cikkből is link. Egy magas értékű extra link ára: 9.000 Ft/link. Havi 1-2 ilyen magas linknél többet nem javaslunk.

Csak egy darab linkre van szüksége? Vagy egyedi mennyiséget szeretne? Egy darab DA10-19-es értékű link ára 1.790 Ft. Rendeljen szabadon az igényeinek legmegfelelőbb mennyiséget.

A legmegfelelőbb linképítés stratégia kialakításához és a megrendeléshez kérje tanácsunkat telefonon! Telefonszámunk: +36 30 264 8265

Próbálja ki Magyarország egyik legerősebb linkmarketing módszerét!