SEO Tárhely

Ha Ön komolyan gondolja az online marketinget, esetleg már régóta jelen van az interneten, jó esély van rá, hogy egyszerre több domain névvel és honlappal is rendelkezik. Az is valószínű, hogy összelinkelte weboldalait, hogy azok támogassák egymást a linkekkel. Azonban van egy rossz hírem: ha ugyanaz a domain tulajdonos, és ugyanazon a tárhelyen van mindegyik honlapja, a weboldalak valójában nem erősítik egymást a keresőben. A Google így egy emberhez tudja kötni a weboldalakat, és olyannak veszi, mintha magunkra szavaznánk a linkekkel. Márpedig a Google csak az objektív, külső szavazatokat jutalmazza jobb helyezésekkel.

Ahhoz, hogy a Google a saját linkünket objektív szavazatnak lássa, külön domain tulajdonos és tárhely szükséges. Ekkor úgy tűnik, mintha egy tőlünk független honlapról érkezne a link. Tehát a már meglévő linkjeinket tudjuk sokkal értékesebbé tenni ezzel a módszerrel. Akkor is fontos a SEO Tárhely, amikor kizárólag a linképítés miatt hozunk létre támogató – más néven szatelit vagy minisite – oldalakat. A Seo Tárhelyen egyetlen kezelőfelületről tudja elérni az összes tárhelyét. Így egyszerűbb kezelni, és ráadásul olcsóbb is, mintha több szolgáltatótól venne tárhelyeket.

A SEO Tárhely valódi különlegessége és lényege, hogy egy szolgáltatáson belül különböző C-osztályú egyedi IP címeket kap. Tehát nemcsak az IP címek különböznek majd a domain neveknél, hanem olyan, mintha teljesen más tárhelyen lennének. Ráadásul az extra biztonság érdekében mindegyik domain névhez saját, egyedi névszervert tudunk biztosítani (például: ns1.domainneve.hu). A Seo Tárhely alapára havonta 3500Ft+Áfa, emellett pedig a kért IP osztályok alapján változik az ár az alábbiak szerint:

  • 1-5 IP tartományból, tartományonként 1 db IP címmel: 1.200 Ft+ÁFA / IP / hó
  • 6-20 IP tartományból, tartományonként 1 db IP címmel: 1.000 Ft+ÁFA / IP / hó
  • 21-50 IP tartományból, tartományonként 1 db IP címmel: 900 Ft+ÁFA / IP / hó
  • 51-100 IP tartományból, tartományonként 1 db IP címmel: 800 Ft+ÁFA / IP / hó
  • 100 felett egyedi ajánlatot teszünk!