Google Ads kampány kezelés

Miért hirdessen a Googleban?

A Google bevételének nagy részét az Google Ads hirdetések értékesítéséből nyeri, s lényegében ez tette a céget hatalmassá. Nem kérdéses tehát, hogy a rendszer működik, méghozzá kiválóan!

A Google Ads hirdetési módszere egyszerű. Azok számára jelenít meg hirdetést, akik valós időben érdeklődnek a hirdetett termékek vagy szolgáltatások iránt. Ha például az Ön budapesti lakásában csőtörés van, és az interneten keres azonnali megoldást a problémára, nagy valószínűséggel a következők egyikét fogja beírni a Google keresőjébe: „vízvezeték szerelő Budapest, vízvezeték szerelés azonnal”.

Optimális esetben ilyenkor a lekérdezés tartalmazni fog több százezer természetes találatot, azonban a találati lista legtetején és a szélén hirdetések is megjelennek majd. Méghozzá olyan hirdetések, amelyek szinte száz százalékig relevánsak az Ön keresési kifejezésére.

Összefoglalva tehát a Google Ads pontosan akkor jeleníti meg az Ön hirdetését, amikor az emberek az Ön termékére, vagy szolgáltatására keresnek. Létezik ennél pontosabb célzási megoldás? Aligha!

Miért kellünk mi az a Google Ads kampánykezeléshez?

A Google Ads kialakulásának kezdetén a Google célja az volt, hogy bárki egyszerűen és gyorsan hirdethesse saját cégét, ami valósággá vált. A felhasználó megadott pár kulcsszót, megírt néhány hirdetést, elvégezte a területi és nyelvi beállításokat, s máris viszont láthatta saját hirdetését a Google rendszerében.

A hirdetési rendszer fejlődése során viszont egyre több lehetőséget kínált a Google Ads rendszere a még pontosabb célzások és a nagyobb megtérülés elérése érdekében. Ezek a lehetőségek azonban már mélyebb informatikai tudást igényeltek, így az átlagos felhasználó egyre kisebb sikerrel tudta a hirdetéseit jó pozíciókban és jó árakon tartani.

Ez a mai napig így van. Szinte minden területen óriási a verseny és az első helyeket megfelelő szaktudás nélkül szinte lehetetlen megszerezni.  A sikeres hirdetés titka tehát a tudás és a tapasztat.

Cégünk évek óta végez Google Ads kampány kezelést a legkülönfélébb területeken, így pontosan tudjuk, hogy mi kell a sikerhez! Nem elég a pénz és a kitartás, ugyanis megfelelő szakértelem nélkül a hirdetés garantáltan nem fog majd megtérülni, bevételt pedig szinte biztosan nem fog hozni.

Amennyiben profi kezek között szeretné tudni Google Ads hirdetéseit, keressen minket bizalommal és szerezze meg a Google keresőjében a legelőnyösebb pozíciókat!

Google Ads kampány kezelés csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok megfelelőek legyenek a legkisebb cégektől kezdve, egészen a legnagyobbakig.  Figyelembe véve a megrendelőink igényeit, minden esetben a legoptimálisabb megoldást kínáljuk, így téve még hatékonyabbá az együttműködést.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal!