Honlap Elemzés – SEO Audit

A linképítés a keresőoptimalizálás egyik fontos -de nem az egyetlen – része. A másik két legfontosabb dolog a rendszeresen frissülő tartalom a weboldalon és a weboldal tartalmi és szerkezeti felépítése. Az, hogy a Google egy adott kulcsszóra hová helyezi el az oldalunkat, több mint 200 apró dolgon múlik. Ennek része például olyan részletkérdés is, hogy egy ránk mutató domain nevet milyen régen jegyeztek be. A keresőoptimalizálásban tényleg minden számít egy kicsit, így mindenre oda kell figyelnünk.

Ha az Ön weboldala nincs jól optimalizálva, a tőlünk megrendelt linkmarketing kampánya sem lesz olyan eredményes, mint egyébként lehetne. Mi ebben is segítünk, kérhet tőlünk egy személyre szabott részletes honlap elemzést is. Az elemzés után olyan tanácsokkal látjuk el, melyektől a helyezései javulhatnak.

A honlap elemzés részeként külső szemmel nézünk honlapja designjára, így objektív véleményt kaphat. Az általában elhanyagolt belső linkelés javítása és a megfelelő navigáció kialakítása is egy szempont. A címet, a leírást, a meta tageket is megnézzük. A legfontosabb a megfelelő mennyiségű és minőségű keresőoptimalizált tartalom a weboldalon. Javaslatot teszünk arra is, hogyan tudná ezt pótolni vagy javítani. SEO szövegíróink akár ebben is tudnak segíteni.

Linkmarketing kampánya előtt azt is megnézzük, jelenleg milyen linkhálózattal rendelkezik. Ez segíthet a weboldalára mutató rossz linkek megtalálásában és eltávolításába. Megnézzük, hogy a honlap releváns kulcsszavaira hol helyezkedik el a Google találati listájában. Egy kulcsszókutatást is csatolunk, amiben megtekintheti, milyen egyéb fontos kulcsszavakra keresnek vásárlói. Jelenleg meglévő linkjeinek számáról és minőségéről egy nagyon részletes linkelemzést is elküldünk. Általában ez alapján teszünk javaslatot valamilyen egyéb linképítési kampányra.

Javítsa helyezéseit a Google-ben, kérjen honlap elemzést tőlünk!