Prémium linkek

Számos online marketinges szakember arról beszél, hogy mennyire fontosak az erős weboldalról származó egyedi szövegbe ágyazott minőségi linkek. De azt már nem teszik hozzá, hogy Ön honnan szerezhetne ilyeneket, hiszen ők sem igazán tudják rá a választ. Eddig valóban nem létezett olyan egyszerű és minden esetben működő módszer, amivel ezt meg lehetett volna valósítani. Mi viszont a kezébe adjuk a megoldást! Több hónapos fejlesztés után született meg ez a szolgáltatás, amit már nagyon sokan vártak. Nem csoda, hiszen az egyik legerősebb hazai linkmarketing módszert sikerült létrehozni.

Ezt a szolgáltatást már eleve úgy fejlesztettük ki, hogy a keresőoptimalizálás igényeit maximálisan figyelembe vegye. Ezért csakis egyedi cikkeket jelentetünk meg nagyon erős webes portálokon. Ezekben a cikkekben elhelyezett linkeket nevezzük mi Prémium Linkeknek.

Ez azt jelenti, hogy mindegyik portálhoz külön cikket írunk, melyeknek terjedelme egyenként 3000 karakter. A tetszőleges linkszöveget -akár mindegyik cikkben mást – a cikk szövegében helyezzük el, ami seo szempontjából a legoptimálisabb hely. Ezután a cikkeket egyesével feltesszük annyi portálra, ahány linket kért. Mindegyik portál min. DA 10-es értékkel, változatos és erős linkhálózattal rendelkezik. A Google nagyon hamar beindexeli ezeket a linkeket, és a helyezések javulása is hamar meglátszik.

Havonta 10 prémium kerül fel, ennek megfelelően a linképítés időtartama 1 vagy 2 hónap. Ilyen erős linkek esetén ez az optimális szám. Egy-egy portál főoldalán egy időben a legfrissebb 10 prémium link kap helyet. Nagyjából 2 hétig lesz egy link a főoldalon, azután egy egyedi url-en marad. De ezután is majdnem olyan erőt ad át a link a honlapjának, mintha a főoldalon lenne. Tesztelések alapján nincs túl nagy különbség. Ha nehéz kulcsszavakra szeretne előrébb kerülni, ahol erős a konkurencia, a prémium link szolgáltatás a leginkább ajánlott.

10 db DA10-19-es 3000 karakteres prémium link ára 210 €. Kb. egy hónap alatt építjük meg, de választhat ennél lassabb tempót is.

20 db DA10-19-es 3000 karakteres prémium link ára 420 €. Kb. két hónap alatt építjük meg, de választhat ennél lassabb vagy gyorsabb tempót is.

Lehetőség van DA20-29 értékű blogokból kérni linket. Lecserélhető az összes link is magasabb értékre, vagy csak néhány, az igények szerint.

1 db DA20-29-es 3000 karakteres prémium link ára: 29 €.  Minimálisan rendelhető mennyiség 5db

10 db DA 20-29-es 3000 karakteres prémium link ára: 290 Kb. egy hónap alatt építjük meg, de választhat ennél lassabb tempót is.

A legmegfelelőbb linképítés stratégia kialakításához és a megrendeléshez kérje tanácsunkat telefonon! Telefonszámunk: +36 30 9543 255

Próbálja ki Magyarország egyik legerősebb linkmarketing módszerét!