Folyamatos Linképítés

A Google Pingvin algoritmus frissítése most már folyamatos, amely miatt változtatásra van szükség ahhoz, hogy a linképítés és a keresőoptimalizálás továbbra is hatékonyan működjön. Ugyanakkor mostantól a folyamatosan jó helyezésekhez elengedhetetlen a honlap folyamatos tartalombővítése és a folyamatos, lassú és természetes linképítés. Bővebben a blogon erről: Linképítés a Pingvin Után?

Folyamatos Tartalomépítés + Folyamatos Linképítés = Folyamatosan Jó Helyezések

A Pingvin algoritmus frissítések után a siker záloga a fenti képlet. Célunk, hogy az itthoni egyik legerősebb és leghatékonyabb linképítési szolgáltatást vezessem be a változásokhoz alkalmazkodva. Ha Ön úgy érzi, kész a szemléletváltásra, ez a szolgáltatás Önnek szól. Azonban látnia kell, hogy ezek az eredmények elkötelezettséggel járnak. Ez most az egyetlen módja, hogy folyamatosan jó helyezései legyenek, és sok látogatója, megrendelője legyen a lehető legolcsóbban, hosszútávon.

Alap Csomag

226 /hó


2 db SEO szöveg


5 db DA10-19 prémium link


1 db DA20-29 prémium link


linkstratégia


Kisebb versenyű weboldalakhoz

Közepes Csomag

335 €/hó


4 db SEO szöveg
9 db DA10-19 prémium link
1 db DA20-29 prémium link
linkstratégia
Nagyobb versenyű weboldalakhoz
Haladó Csomag

466 /hó


16000 leütés SEO szöveg


9 db DA10-19 + 1  db DA20-29 + 1 db DA30+ prémium link


linkstratégia


Webáruházakhoz, nagy versenyű weboldalakhoz

A Megoldás a Részletekben Rejlik

A szolgáltatás lényege a folyamatos szövegírás kombinálva a folyamatos linképítéssel. Már létező aloldalt is ki lehet bővíteni a szövegekkel. Kevés termék, szolgáltatás esetén egy szakmai blog elindítása, nagy webshop esetén pedig a kategória és termék aloldalak szöveggel való feltöltése, frissítése célszerű és szükséges lesz egy blog indítása is.

A szövegírásról:

A szövegeket profi seo szövegírók írják az Ön által megadott témában és stílusban. Ezek a szövegek elsősorban a SEO céljait szolgálják, nem feltétlenül szakmai szövegek. A kész szövegeket elküldjük Önnek is ellenőrzésre, és javítjuk azokat, ha szükséges. A szövegeket feltöltheti a honlapjára, de akár mi is megcsinálhatjuk ezt Ön helyett. Egy szöveg hossza 2000 karakter leütésenként számolva.

A linképítésről:

Fontos, hogy a linkek megfelelő DA értékes, megbízható honlapokról származzanak. Ezért elsősorban prémium linkeket használunk. A prémium linkes honlapok alapértelmezetten DA10-19 értékkel rendelkeznek vegyesen. Egyedi 1000 karakteres cikkeket írunk, és ebbe tesszük a linket. Jelenleg több mint 200, tehát közel két évre elegendő prémium linkes domainről tudunk linket építeni. A csomagjaink tartalmaznak DA 20-29 értékű, erősebb linket is, illetve a Haladó csomag DA30+ értékű, nagyon erős prémium linket is.

Tehát ez egy folyamatos, havi szolgáltatás. Ahogy már megszokhatta, mindenről részletes kimutatást küldünk. Plusz minden csomaghoz hozzátartozik egy link és cikk stratégia is, amely során minden hónap elején kialakítjuk a következő havi építendő linkek kulcsszavait és URL-jeit és az írandó SEO szövegek kulcsszavait, így biztosítva, hogy változatosan mindig arra építsünk linkeket és cikkeket, amire éppen szükséges.

Lehetőség van DA 20-29 értékű blogokból kérni a linket. Lecserélhető az összes link is magasabb értékre, vagy csak néhány, az igények szerint. 1 db DA20-29 link felára 23 .

Szeretne mégjobb eredményeket? Mielőtt elkezdődne a linképítés, elemezzük a weboldalát keresőoptimalizálás szempontból és feltárjuk a javítani valókat. Ha lehetséges, akár a javításokat is elvégezzük.

Nem ismeri még a kulcsszavait? Azt gondolja, csak 3-4 kulcsszóra jöhetnek a látogatói? A lehetséges kulcsszavaiból többszázas listát készítünk, amelyekből kiválaszthatja azt az akár 30 vagy több kifejezést, amellyel majd látogatókat szerezhet a weboldala.

Kérje egyedi ajánlatunkat honlap elemézésre, kulcsszókutatásra linképítés csomagjainkhoz. Jelezze a linképítés csomag megrendelés megjegyzésében

vagy kérje ajánlatunkat külön itt: Ajánlatkérés